Μεταβρεφικό Τμήμα

Με γνώμονα την ευαίσθητη και τρυφερή ηλικία των παιδιών οργανώσαμε ένα ολοκληρωμένο και πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Σε ομάδες με μικρό αριθμό παιδιών σεβόμαστε την ατομικότητα τους ενώ παράλληλα κύριος στόχος μας είναι να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνική ζωή.

Τα πρώτα κατορθώματα

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, σεβόμενοι πάντα τον ρυθμό του κάθε παιδιού προσπαθούμε σταδιακά να πετύχουμε την αποκοπή από την πάνα, τη διακοπή χρήσης της πιπίλας και την αυτοεξυπηρέτηση στο φαγητό.

Τα εργαστήρια

Εργαστήρια μαγειρικής, κηπουρικής και πειραμάτων.

Ο κύκλος

Σε καθημερινή βάση το πρόγραμμα μας αποτελείται από σύντομα project, με απλή θεματολογία συμπεριλαμβάνοντας αφηγήσεις και αναγνώσεις παραμυθιών, σύντομες κουκλοθεατρικές παραστάσεις, μουσικές και κινητικές δραστηριότητες και άφθονο ελεύθερο παιχνίδι. Τα παιδιά  μέσα από οργανωμένες και ελεύθερες δραστηριότητες επικοινωνούν μεταξύ τους , αποκτούν γνώσεις και πολύτιμες εμπειρίες με στόχο την κοινωνικοποίηση τους.

Γυμναστική

Πρόκειτε για την πιο διασκεδαστική και πρωτότυπη μέθοδο εκμάθησης με πλούσιο και πολύχρωμο υλικοτεχνικό εξοπλισμό ειδικά προσαρμοσμένο στα μέτρα των μικρών μας φίλων!

Μουσικοκινητική

Η εισαγωγή της μουσικής αγωγής στον παιδικό σταθμό, αποτελεί το πρώτο βήμα για την έμπρακτη αισθητική αγωγή του παιδιού. Μέσω της μουσικής, τα παιδιά μπορούν να εκφράσουν συναισθήματα , θετικά ή αρνητικά

Μουσική

Τα παιδιά ακούνε-πειραματίζονται και έτσι ανακαλύπτουν τους ήχους της μουσικής που είτε προέρχονται από το ίδιο τους το σώμα είτε από εξωτερικούς παράγοντες, όπως τα μουσικά όργανα ή ήχους από το περιβάλλον.

Ανοιχτό σχολείο

Οι γονείς είναι ευπρόσδεκτοι να επισκεφτούν το σχολείο, όποια στιγμή το επιθυμούν. Το προσωπικό του σχολείου είναι διαθέσιμο μέσω τηλεφώνου, ενώ η καθημερινή ενημέρωση γίνεται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην οποία ο κάθε γονιός έχει προσωπική πρόσβαση.

First steps in English

Βιωματικά παιχνίδια, τραγούδια και κίνηση έχουν ως  στόχο την πρώτη γνωριμία τους με τη Γλώσσα και την χρήση απλών λέξεων στα Αγγλικά.

Και μέσα και έξω

Πολύ συχνά παρακολουθούμε επιλεγμένες θεατρικές παραστάσεις και φιλοξενούμε στο σχολείο μας αξιόλογους εμψυχωτές πρωτότυπων εκπαιδευτικών προγραμμάτων!
Γνωρίστε μας από κοντά
Γνωρίστε μας από κοντά