Νηπιαγωγείο

Στο νηπιαγωγείο συναντάμε την αναζήτηση της γνώσης μέσω της ελεύθερης σκέψης , της έρευνας και της λύσης. Για το σχολείο μας είναι ιδιαίτερα σημαντικό, το στάδιο της προετοιμασίας για το Δημοτικό σχολείο.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το δημοτικό τα γράμματα και οι αριθμοί πληθαίνουν, ενώ ιδιαίτερη σημασία έχει το ελεύθερο παιχνίδι, οι εξερευνήσεις, οι κατασκευές και η καθημερινή επαφή με τη φύση

Κυρία πως μιλάνε οι μέλισσες;

Στο νηπιαγωγείο μπορούμε να αφιερώσουμε όσα λεπτά, ώρες, μέρες ή εβδομάδες χρειαστούν για να λύσουμε τις απορίες των παιδιών . Φροντίζουμε να διατηρούμε το ενδιαφέρον τους για γνώση και συμμετέχουμε στην αναζήτηση, με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο !

Ανοιχτό σχολείο

Οι γονείς είναι ευπρόσδεκτοι να επισκεφτούν το σχολείο, Το προσωπικό του σχολείου είναι διαθέσιμο μέσω τηλεφώνου, ενώ η καθημερινή ενημέρωση γίνεται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην οποία ο κάθε γονιός έχει προσωπική πρόσβαση.

Μαθήματα Αγγλικών

Το μάθημα των Αγγλικών γίνεται με βιωματικό τρόπο, ενώ παροτρύνουμε τα παιδιά να επικοινωνούν. Παίζουμε κινητικά παιχνίδια, ακούμε και μαθαίνουμε κατακτώντας το πρώτο μας λεξιλόγιο.

Εκτός σχολείου

Αρκετές φορές το μάθημα μεταφέρεται εκτός τάξης. Ξεκινώντας από τον υπέροχο καταπράσινο κήπο μας, τα μουσεία και τα θέατρα της Αθήνας, ως το μπακάλη της γειτονιάς, αποκτούμε γνώσεις και εμπειρίες. 

Γυμναστική

Πρόκειται για την πιο διασκεδαστική και πρωτότυπη μέθοδο εκμάθησης με πλούσιο και πολύχρωμο υλικοτεχνικό εξοπλισμό ειδικά προσαρμοσμένο στα μέτρα των μικρών μας φίλων!

Εργαστήρια

Εργαστήρια Μαγειρικής, Κηπουρικής, STEM

Μουσική

Η μουσική έχει οδηγό την κίνηση, το τραγούδι και τα μικρά κρουστά όργανα (τύμπανο, μαράκες, ξυλάκια, ξυλόφωνα κ.α.). Τα παιδιά παίζουν ενώ δημιουργούν δικές τους μουσικές ή κινητικές συνθέσεις..
Γνωρίστε μας από κοντά
Γνωρίστε μας από κοντά