Προνηπιακό Τμήμα

Στο προ-νήπιο, τα παιδιά έχουν ξεκινήσει να κατακτούν τα πρώτα χαρακτηριστικά του μαθητή. Σε ομάδες με μικρό αριθμό παιδιών το πρόγραμμά μας έχει στόχο την σύνδεση του παιχνιδιού με τη μάθηση μέσα από την διερεύνηση και τον πειραματισμό.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Το πρόγραμμα μας βασίζεται στην ενίσχυση της ελεύθερης σκέψης, του σεβασμού, της ευγένειας και της κοινωνικοποίησης. Σιγά σιγά καλλιεργούμε τις δεξιότητες μας , ανακαλύπτουμε τη μοναδικότητά μας και χτίζουμε τις πρώτες βάσεις της κατανόησης των λεκτικών και των μαθηματικών εννοιών.

Τα ξεχωριστά Project

Μέσω της μεθόδου project, τα προνήπια είναι ικανά  να κάνουν έρευνα, να πειραματίζονται,  να παίρνουν αποφάσεις,   να τις υποστηρίζουν και να είναι υπεύθυνα. Τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα σε κάθε βήμα της αναζήτησης για γνώση.

Ανοιχτό σχολείο

Οι γονείς είναι ευπρόσδεκτοι να επισκεφτούν το σχολείο, όποια στιγμή το επιθυμούν. Το προσωπικό του σχολείου είναι διαθέσιμο μέσω τηλεφώνου, ενώ η καθημερινή ενημέρωση γίνεται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην οποία ο κάθε γονιός έχει προσωπική πρόσβαση.

Μαθήματα Αγγλικών

Το μάθημα των Αγγλικών γίνεται με βιωματικό τρόπο, ενώ παροτρύνουμε τα παιδιά να επικοινωνούν. Παίζουμε κινητικά παιχνίδια , ακούμε και μαθαίνουμε κατακτώντας το πρώτο μας λεξιλόγιο.

Εκτός σχολείου

Αρκετές φορές το μάθημα μεταφέρεται εκτός τάξης. Ξεκινώντας από τον υπέροχο καταπράσινο κήπο μας, τα μουσεία και τα θέατρα της Αθήνας, ως το μπακάλη της γειτονιάς, αποκτούμε γνώσεις και εμπειρίες. 

Γυμναστική

Πρόκειται για την πιο διασκεδαστική και πρωτότυπη μέθοδο εκμάθησης με πλούσιο και πολύχρωμο υλικοτεχνικό εξοπλισμό ειδικά προσαρμοσμένο στα μέτρα των μικρών μας φίλων!

Εργαστήρια

Εργαστήρια Μαγειρικής, Κηπουρικής, Πειραμάτων

Μουσική Αγωγή

Η μουσική στο προνήπιο έχει οδηγό την κίνηση, το τραγούδι και τα μικρά κρουστά όργανα (τύμπανο, μαράκες, ξυλάκια, ξυλόφωνα κ.α.).
Γνωρίστε μας από κοντά
Γνωρίστε μας από κοντά