Προ Προνηπιακό Τμήμα

Στην ηλικία των 3 ετών τα παιδιά έχουν κατακτήσει μια πληθώρα από σωματικές και νοητικές ικανότητες. Είναι σε θέση να αναρωτιούνται, να εξερευνούν, να πειραματίζονται και να κατανοούν. Σε ομάδες με μικρό αριθμό παιδιών σεβόμαστε την προσωπικότητα τους ενώ παράλληλα κύριος στόχος μας είναι η αυτονομία τους, και η ανάπτυξη της αυτοπεποίθησής τους.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Το πρόγραμμα μας βασίζεται στην ενίσχυση της ελεύθερης σκέψης, του σεβασμού, της ευγένειας και της κοινωνικοποίησης. Σιγά σιγά καλλιεργούμε τις δεξιότητες μας , ανακαλύπτουμε τη μοναδικότητά μας και χτίζουμε τις πρώτες βάσεις της κατανόησης των λεκτικών και των μαθηματικών εννοιών.

Τα Project

Με την βιωματική μέθοδο project, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την έρευνα και τον πειραματισμό ,ενώ προσπαθούν να βρουν τη λύση σε απορίες βγαλμένες από την καθημερινότητά τους.  Ανακαλύπτουν ότι η χαρά της μάθησης είναι ένα κίνητρο που πηγάζει από τον ίδιο τους τον εαυτό.  

Ανοιχτό σχολείο

Οι γονείς είναι ευπρόσδεκτοι να επισκεφτούν το σχολείο, όποια στιγμή το επιθυμούν. Το προσωπικό του σχολείου είναι διαθέσιμο μέσω τηλεφώνου, ενώ η καθημερινή ενημέρωση γίνεται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην οποία ο κάθε γονιός έχει προσωπική πρόσβαση.

Μαθήματα Αγγλικών

Το μάθημα των Αγγλικών γίνεται με βιωματικό τρόπο. Διαβάζουμε παραμύθια τα δραματοποιούμε και μαθαίνουμε με παιγνιώδη, τρόπο, κατακτώντας τις πρώτες μας λέξεις.

Εκτός σχολείου

Αρκετές φορές το μάθημα μεταφέρεται εκτός τάξης. Ξεκινώντας από τον υπέροχο καταπράσινο κήπο μας, τα μουσεία και τα θέατρα της Αθήνας, ως το μπακάλη της γειτονιάς, αποκτούμε γνώσεις και εμπειρίες. 

Γυμναστική

Πρόκειται για την πιο διασκεδαστική και πρωτότυπη μέθοδο εκμάθησης με πλούσιο και πολύχρωμο υλικοτεχνικό εξοπλισμό ειδικά προσαρμοσμένο στα μέτρα των μικρών μας φίλων!

Εργαστήρια

Εργαστήρια Μαγειρικής, Κηπουρικής, Πειραμάτων

Μουσική Αγωγή

Τα παιδιά ακούνε-πειραματίζονται και έτσι ανακαλύπτουν τους ήχους της μουσικής που είτε προέρχονται από το ίδιο τους το σώμα είτε από εξωτερικούς παράγοντες, όπως τα μουσικά όργανα ή ήχους από το περιβάλλον.
Γνωρίστε μας από κοντά
Γνωρίστε μας από κοντά